Publicat de: afrindia | 06/07/2009

Noaptea maimutelor

Ieri s-au afisat rezultatele la BAC, motiv perfect pentru liceeni pentru a-si sarbatori succesul sau pentru a-si ineca amarul, in cazul celor respinsi. Asa ca de pe la 11 seara au inceput urletele, latraturile, chiuiturile, tipetele in ton cu cd player-ele de la masini care au zbierat si ele manele catre timpanele noastre versuri ale nu stiu cui (pun pariu ca era cineva de la Valcea :D). Si uite asa, intocmai corului muzicantilor de la Bremen, a fost o maimutareala pana la vreo 2-3 noaptea. Nu au lipsit demonstratiile biker-ilor, care si-au ars cauciucul pe asfalt, de parca-l simteam pe creier… la propriu. Plecari in tromba, franari bruste de masina, in fine. Un veritabil concert de zgomot.
Stiu ca si eu am bravat, e adevarat ca la o scara mult redusa, cu prietenii cand am luat BAC-ul, dar era intre peretii discotecii. In fine, am nervii terci, dar treaca de la mine.

Alta observatie vreau sa fac, insa. Din toate sectoarele in care am stat (3, 6, 2 si 1) doiul este cel mai zgomotos si cel mai infect si mai murdar. Aici e o densitate incredibila de rahati de caini. Dar demonstratiile animalice mi-au sarit in ochi cel mai mult.
De curand am vazut un documentar despre actiunile si reactiile oamenilor in societate. Un sociolog renumit (scuze, dar nu i-am retinut numele) a sintetizat genial, zic eu, diferenta dintre oameni si animale: Principala trasatura prin care ne diferentiem de animale este ca ne putem infrana pornirile emotionale. Deci in momentul in care nu ne mai controlom ne intoarcem la primele trepte ale evolutiei.
Si mai toti vedem pe strada demonstratii de forta fizica, verbala sau sonora din partea multora care se simt atat de nesiguri pe ei, incat au impresia ca trebuie sa faca ceva. Baieti, nu e nevoie sa ne demonsti nimic! Serios!
Sau poate chiar trebuie…?! Ma gandesc ca, poate, eu am gresit locul si timpul. Ati vazut The Truman Show? Cu Jim Carrey cand traia intr-o lume ireala televizata. Ma gandesc ca poate sunt intr-o gradina ZOO ca parte a unui experiment similar. Stie cineva unde e iesirea?

Nu lasa moartea sa te gaseasca stand!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: