Publicat de: afrindia | 23/10/2009

Nu fi bou la metrou!

Până la Dumnezeu îţi mănâncă sfinţii sufletul. Aşa că până vor rezolva politicienii marile probleme ale ţării (dacă le vor rezolva vreodată) ne mâncăm zilele cu micile şi multele nesimţiri din spaţiile sociale.
Un astfel de spaţiu este metroul. Delia şi Dedi sunt cei care contribuie la blogul http://www.metroulgreu.blogspot.com/ cu sfaturi şi defulări pentru spaţiul subteran şi au început prin luna mai o campanie de „Educare a Animalului din tine“. Ei au postat atunci şi nişte caricaturi sugestive.

Pentru ca sunt multe, am zis că e mai bine să le combin într-o poză .gif, una în mişcare, pe care am pus-o în dreapta blogului alături de celelalte campanii. Cei care vor să posteze şi ei poza în blogurile lor au mai jos codurile html pentru fiecare variantă de mărime.

Nu fi bou la metrou!

<a title="Nu fi bou la metrou!" href="http://www.metroulgreu.blogspot.com/&quot; target="_blank"><img title="Nu fi bou la metrou!" src="https://afrindia.files.wordpress.com/2009/10/nu_fi_bou_la_metrou.gif&quot; alt="Nu fi bou la metrou!" width="125" height="160" border="0" /></a>

Nu fi bou la metrou!

<a title="Nu fi bou la metrou!" href="http://www.metroulgreu.blogspot.com/&quot; target="_blank"><img title="Nu fi bou la metrou!" src="https://afrindia.files.wordpress.com/2009/10/nu_fi_bou_la_metrou.gif&quot; alt="Nu fi bou la metrou!" width="190" height="245" border="0" /></a>

Nu lăsa moartea să te găsească stând!


Răspunsuri

  1. Am preluat si eu ideea 😉

  2. foarte interesanta „campania”, si fara nici o intentie, ma duce cu gindul la modul in care japonezii folosesc mijloacele de transport in comun: (dupa cum s-ar putea sa stii deja), la ei sunt multe locuri publice in care conversatia la telefonul este interzisa, printre acestea fiind autobuzul si acele trenulete de mare viteza, faptul ca cineva vorbeste la telefon in aceste spatii este considerat lipsa de respect fata de cei de linga tine, si multe alte exemple de aceasta factura.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: