Publicat de: afrindia | 31/12/2009

Care ţi-e contractul pentru 2010?

De caţiva ani încoace, îmi stabilesc câteva obiective pe 31 decembrie pe care să le realizez în anul ce urmează. Acestea au fost fie de ordin material, să-mi găsesc o slujbă mai bună, să-mi cumpăr ceva important, fie cu valoare intrinsecă, finalizarea studiilor, să iau carnetul de şofer, să mă apuc de cântat la trompetă sau alte lucruri de mai mare anvergură. Probabil că face parte din firea mea de a simţi că realizez ceva în anul care se scurge. Sincer să fiu, la sfârşitul fiecărui an ai astfel ocazia să te lăuzi ţie însuţi/însăţi pentru ceea ce ai realizat. Pot spune că până acum am îndeplinit cam tot ce mi-am propus. Uneori, obiectivele au nevoie de mai mulţi ani pentru realizare aşa că e bine să le etapizezi pe ani.

Poate că ai observat că îmi place să-ţi ridic întrebări la fileu aşa că sunt curios să-mi spui ce recorduri personale ai avut până acum şi ce ţi-ai propus pentru 2010, întocmai unui contract cu tine însuţi/însăţi. (cu sau fără clauze de neîndeplinire 😉 )

Nu lăsa moartea să te găsească stând!

P.S. Şi pentru că n-ar fi corect să nu divulg la rându-mi nici măcar un obiectiv pentru anul viitor, vă spun că unul mic dintre ele este să învăţ limba germană, pe care am început-o de vreo două ori, dar pe care am sistat-o imediat. 😛


Răspunsuri

  1. Felicitari! AN NOU FERICIT!

  2. Si eu imi propun mereu cate ceva si mi se implinesc dorintele. Sa iau permisul de conducere a fost obiectivul in 2007. Apoi in 2008 mi-am dorit o masina. In martie am primit-o. Pe langa acestea mai imi propun diverse alte maruntisuri de gen, sa fim sanatosi, sa realizez cate ceva la casa, etc.
    Limba germana si mie imi place, stiu putin, mai trebuie sa aprofundez, poate anu’ asta imi fac timp…
    Copiii cresc, astfel vad cum trece timpul si noi inaintam in varsta. Deci si pt 2010 imi doresc cate ceva, unele de ordin material si altele de domeniu spiritual (am atatea carti pe care vreau sa le citesc si nu aveam timp suficient niciodata, poate anu’ asta reusesc). Preferam sa ma joc cu cei mici, sa le citesc o poveste, etc. Dar e vremea sa mai imi vad si de treburile mele.
    La multi ani !

  3. Sa ai un AN NOU FERICIT, in care sa iti iasa tot ce iti propui. Atentie insa-daca Dumnezeu a creat eternitatea, a facut-o pentru ca noi sa putem invata limba germana. Tin pumnii!

  4. Eu imi doresc sa fiu iubita. Si lasata sa iubesc.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: