Publicat de: afrindia | 27/07/2009

Oprescule, stai aici şi fă treabă!

După luni de zile în care a ţinut piept întrebărilor privind posibilitatea unei candidaturi la preşedinţie, Oprescu a spus aseară la „Zig-Zag“ pe Antena 3 că ia în calcul această posibilitate, pentru o poziţie de independent. Deja văd că dimineaţă toată lumea face calcule privind şansele de izbândă, dezavantajul de a fi independent, calcule peste calcule politice etc.

Ce-aveţi, fraţilor? Nici bine nu ajungeţi pe un post că vă şi gândiţi cum să ajungeţi mai sus, de parcă acesta ar fi, de fapt, scopul în viaţă şi nu acela de a face treabă. Băsescu nu şi-a terminat treaba în Capitală şi a plecat la Cotroceni. Clujenii erau chipurile mulţumiţi de Boc, dar acesta a venit la Palatul Victoria să se joace de-a criza. De Ciorbea nici nu vreau să mai pomenesc.
Sigur, Oprescu nu prea a avut timp decât de un record cu cel mai lung cârnat, de cea mai mare densitate de moşi crăciuni şi altele. Păi, tocmai de aia ar trebui să rămână la primărie şi să facă treabă, căci ne-am săturat de toţi „şătrarii“ care vin pentru câţiva ani doar pentru a se lansa mai sus. Şi noi rămânem aici ca într-o gară din câmp. Oprescule, dacă tot te-ai bătut cu pumnu-n piept că vrei să fii gospodar şi nu oportunist, atunci stai aici şi fă treabă! Nu mă aştept să faci autostrăzile suspendate, dar vreau să faci parcările supraterane, parcurile promise, centura verde a oraşului, pasajele rutiere, lucrările din centrul istoric… Ehei, e atâta treabă de făcut.

Nu lăsa moartea să te găsească stând!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: